Kliensélmények2023-07-06T17:06:13+02:00

Kliensélmények

Az alábbi személyes történeteket olvasva képet kapsz arról, hogy honnan hova lehet eljutni a spirituális szemléletű belső munkával, amikor velem dolgozol.

Sokan igazán nehéz helyzetben vannak, amikor megkeresnek. Van, akinek nincs munkája, nincs párkapcsolata, és még beteg is. Azt szoktam mondani, hogy “innen szép nyerni.” Persze, ez nem varázslat, és nem is egy alkalom – nem ringatlak illúziókba. Nem azért, mert nem lehetne éppen egy alkalom alatt mindent megváltoztatni, jóra (?) fordítani. Csak hát az anyag. A megszokás. Az évek és a (rossz?) rutin. Hiszen tudod. Viszont nagyon gyorsan lehet haladni. És bizony van, amikor csodák is történnek. Amiket érdemes észrevenni és élni velük ? Ezt én áldásnak és kegyelemnek hívom.

Kliensélmény 1 alkalom után

Nagyon különleges, nem mindennapi élmény volt. Egy belső utazás, ahol ismét végigjárhattam életem jelentős állomásait. Renáta értő figyelemmel tette fel a lényegre tapintó kérdéseit. Meglepődtem azon, hogy egy eddig ismeretlen személy milyen rutinosan, mekkora empátiával képes a legfontosabb mozzanatokat kiemelni. Szerintem bő másfél óra alatt többet megtudott rólam és a problémámról, mint a hozzám legközelebb álló személyek. Nagyon hálás vagyok a segíteni akarásáért, figyelméért, érdeklődéséért.

Zsuzsi

Renáta a foglalkozás alkalmával legalább 2 órát szánt rám, és nagyon alaposan felkészülve az adott témára, több oldalról is megvizsgálta az általam feltárt élethelyzetet. Részletesen és lényegre törően elmagyarázta a probléma körülményeit és a lehetséges megoldásokat. Többféle szempontból vizsgálta a dolgokat, és hasznos tanácsokkal látott el. A vele való közös munka igazán építő jellegű, mert önmagunk megsegítésére sarkall, minden támogatást megadva hozzá. Bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani Renátát, aki az SVT-n túl még jobb terápiás szolgáltatást szeretne. A környezet is kulturált volt, és a beszélgetés oldott hangulatban telt. Mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve Renátával, és köszönöm neki a segítséget.

Szili Szabolcs

Kedves, jól képzett, érthetően beszélő tanácsadó. Renáta azonnali segítséget adott nekem a múltam megértéséhez, és a jövőm építésben. Energikusabb és pozitívabb vagyok azóta, jobban átlátom a dolgaimat, végre tudom, merre kell mennem.

Zita

Korábban nem ismertem ezt a módszert, se a Renátát, így elvárások nélkül érkeztem. Most azonban nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, hiszen a jelenlegi problémák láthatatlan gyökereire bukkantam, ami felszabadító érzés, és valódi megkönnyebbülést adott. Renáta kedves volt és segítőkész, sok útmutatással, tanáccsal látott el, ami nagyon jó, ha az ember nem látja a fától az erdőt. 🙂

Éva

Ha egy szóval kellene jellemeznem a tanácsadást, amelyben részem lehetett, azt mondanám, fantasztikus volt. Két szóval: fantasztikusan jó volt. Nagyon jó érzéssel, ‘megtisztulva’ indultam haza a végén, ezúton is köszönöm Renátának a velem való munkát és a ‘házi feladatokat” is. Renáta rendkívül pozitív kisugárzású személyiség, empatikus, látszik rajta, hogy szereti, amivel foglalkozik, és az is, hogy nagyon jól érti azt. Mind Renátát, mind az SVT módszerét szívből ajánlom másoknak is.

Hanusz Györgyi

Nagyon köszönöm dr. Németh Renátának az alapos és figyelemre méltó munkáját. Életközepi válságomat sikerült általa az STV-vel feltérképezni. Nagyon sokat segített olyan nézőpontból látni a helyzetem, amellyel tudtam tovább önmagamon dolgozni. Ehhez nagyon sok különféle segítséget kaptam. Elgondolkodtatott a munkámra, magánéletemre és egyéb területeimre vonatkozólag. Renáta életvezetési – Coach- technikákat alkalmazva szélesítette ki nézőpontomat az életemre vonatkozólag. Egyik fontos lépcsője volt a 2 órás beszélgetés annak, hogy azóta kiegyensúlyozottan látom az életem és tudok figyelni arra, hogy ne billenjek ki nagyon szélsőségesen az életemben. Köszönöm!

Kónya László

Renáta nagy tudású, profi a szakmájában és az ember élete nyitott könyv előtte. Kívülállóként is csodálatosan rávilágít arra, amiket eddig magunknak se mertünk bevallani. Ellát tanácsokkal, olvasnivalóval és házi feladattal, de ezt szívesen végzi az, aki ellátogat hozzá, mert tudatosítja, hogy a sorsunkért mi vagyunk felelősek. Nincs semmi hókuszpókusz, varázslat, csak a színtiszta valóság, amire Renáta rádöbbent, még ha néha fáj is az igazság. Örülök, hogy megismertem egy másfajta életfelfogást, és ráébredtem, hogy érdemes bátran belevágni olyan új dolgokba, amiktől eddig féltünk.

Éva

Számomra az SVT tanácsadás mindig egy misztikus, ugyanakkor valahogy mégis ismerős tájon történő utazáshoz hasonlít: miközben nem hétköznapi nyelvvel és fogalmakkal találkozom, a végeredmény, a témák nekem szólnak. Az teszi hitelessé, hogy más önismereti módszerekkel is ugyanazok a kritikus témák fogalmazódnak meg számomra, valamint az életem éppen zajló aktuális eseményeihez is kötődnek a tanácsadás során felmerülő kérdések. Egy ülés során konkrétan előjöttek az arra az időszakra jellemző, egy bizonyos helyzethez köthető anyagi nehézségek, egy céggel kapcsolatos konfliktus, amelynek a megoldására kevés esélyt láttam, és a céggel kapcsolatban felmerülő olyan információ, amelyről akkor én nem tudtam, később mégis beigazolódott. A konfliktus megoldására esélyt mutatott az SVT, amivel kapcsolatban én szkeptikus voltam, majd legnagyobb meglepetésemre mégis jól alakult a tisztázó beszélgetés és folytatódott az együttműködés. Nagy változásokat és gyógyulást, átalakulást is jelzett Rencsi az inga segítségével, és ebben a folyamatban tényleg nyakig benne vagyok, még nem látom a végét, de érzem, hogy jófele visz, és nagyon messzire. Hogy ezt az SVT is megmutatta, segít nekem abban, hogy tudatosabban éljem meg a változást, ne essek kétségbe, ha épp nem látom a kiutat, viszont örüljek az eredményeknek. Rencsi nagy odafigyeléssel, szakértelemmel és mégis könnyed természetességgel van jelen a tanácsadás során, ami nekem segít a helyzet kezdeti szokatlanságát elfogadni, és a kapott útmutatásokat komolyan megfontolni.

Edit
Kételkedve álltam a kérdéshez, mikor Renátát először megláttam. Van egy könyve mindenféle táblázatokkal és egy gyönyörű rózsakvarc ingája, amit folyamatosan mozgat. Közben hihetetlen sebességgel lapozza a táblázatokat. És meglepő módon teljes figyelmével Rám koncentrált. Vagyis arra, aki elmegy hozzá. Tanácsért, problémamegoldásért. Két okból kerestem fel.
Párkapcsolatom végén tartottam, de úgy éreztem, vannak még olyan szálak, amiket nem tudok elvarrni. Az SVT (és Renáta) segítségével megértettem az összefüggéseket. Saját érzéseimet és azt is, hogy mi vezetette a kapcsolat végéhez. A technika által végzett oldás pedig megkönnyítette számomra a továbblépést. Most azon dolgozunk, hogy legyen megint párkapcsolatom. Minden alkalommal (nem kell persze túl sűrűn, van, akinek akár egy alkalom is teljes megoldást hoz!) könnyebbnek, magabiztosabbnak, spontánabbnak érzem magam. Meggyőződésem, hogy hamarosan a kézzelfogható eredmény is meglesz!
Ezen felbuzdulva megkértem Renátát, hogy egy munkahelyi kérdésben is legyen a segítségemre. Cégünk új területtel foglalkozik, ahol még kevés a tapasztalat ugyanakkor a különböző egységek között nem felhőtlen az együttműködés. Az SVT segített nekem abban, hogy könnyebben lavírozzak a különböző egységek között, elkezdett alakulni az együttműködés és a szakmai akadályok is gyorsabban oldódnak meg, mint a többi, párhuzamos projektemnél.
Katalin (projektmenedzser)

Februárban jelentkeztem Rencsi SVT kezdő-, de ismétlő tanfolyamára. Az első foglalkozás után tudtam, hogy ott a helyem a haladó tanfolyamon is. Személyisége annyira érdekes volt, hogy a személye s konzultációt is mindenképpen ki akartam próbálni. Tipikus útkereső vagyok, gondoltam, hátha most… Elképzelni sem tudtam, hogy közel 3 órán keresztül mit mondhat Rólam. És jött a meglepetés: a megértésemhez használt számolások lenyűgöztek. Itt kezdődtek a rácsodálkozások, a húbasszustényleg és az aha élmények. Nagy-nagy tükröt tartott. Karmaasztrológiából megtudtam,hogy mik a felszálló- és leszálló holdcsomópontjaim és milyen témakörrel kell foglalkoznom. Most már azt is tudom, hogy az előre haladásomhoz mikor, melyik lábamra kell állnom 🙂
A kronobiológiáról eddig nem is hallottam. Itt ismertem meg, hogy melyik csakrámban mennyi energia van és ezeket hogyan kell ügyesen hasznosítanom. Még szokom a gondolatot, hogy flegmatikus típus vagyok, és eszerint milyen a karakterem. Lenyűgözve hallgattam a jellemzést és kerültem egyre közelebb saját MAGamhoz, számomra ismeretlen, de roppant izgalmas módszerek által. Itt már nem volt visszaút, terelgetés, jajbocsika és szőnyeg alá söprés. Hullottak a hagymahéjak… Mindezt interaktív módon, időnként sok-sok humorral, máskor húsba hasító érzéssel. Fel-felvillant a CÉL tábla, és éreztem, hogy az úton vagyok és egyre közelebb ahhoz, hogy megtudjam mi a feladatom és ki lakik bennem. Rencsi megtanította, hogy fordítva kell gondolkodni, nem úgy, mint az átlagember.
Ha kibírod, hogy megtalálja a gyenge pontjaidat és ezt eléd tegye anélkül, hogy sajnálkozna, akkor itt a helyed. Hatalmas élményt nyújtott, azóta folyamatosan figyelem magamat, a működésemet és most már kezdem érteni, hogy mi történik velem, bennem és körülöttem. Nagy segítség, hogy a konzultációról felvétel készül, így nem kellett közben jegyzetelnem és JELEN tudtam lenni. Többször visszanézve, még mindig hallok új információkat, és jönnek újabb felismerések,
Tiszta szívvel ajánlom Rencsit és az általa alkalmazott technikákat, módszereket. Óriási élmény volt, köszönöm.

Kluha Gabriella

Kliensélmény hosszabb közös munka után

„Kicsit több, mint 1 éve ismerem Renátát, és ez alatt az idő alatt elég sokat dolgoztunk együtt. Ami nagyon tetszik benne, hogy természetes és gyakorlatias. Jók a megérzései, velem kapcsolatban szinte mindig “beletalál” a dolgok sűrűjébe. Közös munkálkodásunk nyomán rengeteg dolog változott az életemben, köztük olyanok is, amikre már évtizedek óta vártam.”

Kissné Andrasek Luca – Balatonszárszó

„Szívből ajánlom Renátát mindazoknak, akik kiváló spirituális tanácsadót keresnek. Renáta hatékony segítséget tud nyújtani a változtatni és fejlődni vágyók számára. Hiteles, tapasztalt, profi segítő, aki valóban ért az emberekhez. Az SVT mellett egyéb módszerekben is jártas, amelyek még eredményesebbé és érdekesebbé teszik a tanácsadást. Kedves, közvetlen személyiségével végig kellemes hangulatot teremt a beszélgetések során. A kliens megkönnyebbülve és feltöltődve távozhat egy ilyen alkalom után. Hálásan köszönöm mindazt, amit a tanácsadások során kaptam és megtapasztalhatom a bennem elindult változások hatásait. ? Szeretettel, Andi”

Andi

Sikertörténetek

Jelentkezés spirituális tanácsadásra

Dr. Németh Renáta
Go to Top