6 éve dolgozom együtt Renivel. Egy elég rázós időszakban kezdtem el Magammal foglalkozni. Külföldön éltem egyedül, nem igazan jó anyagi és érzelmi helyzetben.
Mióta együtt dolgozunk, az életem gyökeresen megváltozott. Felelősséget vállalok a történésekért, megértem az összefüggéseket a jelenlegi helyzetekből, és pontosan meg tudom határozni, hogy mire vágyom és mi jó nekem.

Amit elértünk együtt, az szinte mesébe illő. Van egy gyönyörű gyermekem, csodálatos szerelemben élek, olyan munkám van, ami nap, mint nap inspirál, és boldog vagyok minden egyes reggel, amikor felkelek, és mindemellett jól fizet. Rengeteg gátat és akadályt kellett legyőznünk, hogy ezeket az eredményeket elérjük. Sokszor előfordult már, hogy egy helyzetet megteremtettünk együtt, és csak utólag jöttem rá, hogy ez mégsem az, amire vágyom. Ilyenkor újratervezünk, és teremtünk egy új, csodálatosabb valóságot.

Reni segítségével rájöttem, hogy számomra az is fontos, hogy mások bőségben és boldogságban éljenek. Ahhoz, hogy ezt a vágyamat be tudjam teljesíteni, egy vezetői pozíciót valósítottunk meg, ahol 400 alkalmazottért és 20 vezetőért vagyok felelős, akiknek nemcsak az a céljuk, hogy dolgozzanak, hanem az is, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, és elégedettek legyenek az életükkel és a munkájukkal, és a cégnél eltöltött időt a lehető legjobban használják ki.

Reni segít nekem, hogy más szemszögből lássam a vágyaimat és az érzelmeimet. Megtanított és tanít a mai napig is, hogy mi az, amire csak az egóm vágyik, és mi az, ami valóban a javamat szolgálja. Nagyon szeretem benne, hogy mindig egyenes, őszinte és nem fél tükröt tartani elém, ami néha nagyon fáj, de igazán tanulságos és számomra nagy segítség. Aki nem igazán szeret szembenézni saját magával, az valószínűleg az első alkalom után azt mondja, hogy ez neki nem kell.

Reni tudása, elhivatottsága és segítőkészsége határtalan. Minden egyes munkánál lenyűgöz, hogy milyen rálátása van a szituációkra, és mindig rá tudjuk vetíteni erre az életre, amiből meg tudom érteni, hogy nekem min kell változtatnom.

Köszönöm, hogy megtapasztalhatom a mindennapi csodákat és folyamatosan tanulhatok.

Daróczi Alexandra

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van ilyen segítségre, akkor jelentkezz spirituális tanácsadásomra!