Ezt az emailt – írója engedélyével – azért adom közre, hogy lássátok, hogy milyen sokat lehet változni-változtatni, ha koncentráltan dolgozunk, alig néhány hónap alatt. Olvasd szeretettel!

Kedves Renáta!

Nagyon hálás vagyok az elmúlt 10 alkalomért.
Alkalmazotti – vendéglátós – létből, amelyben a sokadik pofonjaim begyűjtése közben
kezdtük el a terápiát, eljutottunk mára – lépcsőről-lépcsőre haladva – a KATÁS vállalkozáson át az
átalányadózó – szóval nem a kisvállalkozói – létbe az akkor már féléve történt szemműtétem után.
Az első alkalom már azon nyomban szíven ütött, úgy tértem haza, mintha léghajót kötöttek volna a derekamra és a napsütötte Toszkánáig meg sem álltam volna. Ugyanígy megmaradt ezt az érzet a tizedik foglalkozás után is.
Bevallom a közepe felé úgy éreztem, hogy elfáradt a lelkem a terápia során, de legbelül már akkor éreztem, hogy rendben vagyok és jó úton haladok, így – szerencsére nem hagytam magam lebeszélni a folytatásról és – folytattam.
Minden terápia közben újabb és újabb levegővételhez jutottam. Olyan önértékeléssel tértem haza, hogy olykor a kapcsolatom régi sémáiban már alig találtam magamra. (Természetesen azóta is együtt vagyunk.)
Egy hónap alatt – köszönet ezért a Renátának – sikerült felépítenem a masszázs klientúrám. Egy hónap alatt!
Az ismerőseim is elcsodálkoznak ezen, amikor megemlítem.
Ezt követően nem csupán újabb és újabb technikai tanácsokat kaptam. Láttam, hogyan gyomlálódnak ki azok a régi működésmódjaim, hitrendszereim, amelyekkel akadályoztattam volna magam, ha a Renáta által nyújtott alapos forrásokat és külön elolvasandó megerősítéseket nem kaptam volna meg. Minden foglalkozás során újabb és újabb gazoktól és már akkor sem működő berögződésektől szabadultam meg.
Teljesen másként, erősnek érzem magam, mint pár hónappal ezelőtt, mintha új személyiséget kaptam volna. Kitisztult a látásom a dolgaimat illetően, jobban rálátok saját működésemre. A körülményeim is jó irányban változnak.
A technikai tanácsok java már beért, s persze mindig van min dolgozni. Szóval most itt tartok, a magasabb adósávban, mert a célom, hogy ne akadályozzam magam a vállalkozásom épülése közben. A célom a láthatóság, a bővülés és a növekedés; az újabb és újabb elégedett vendég, aki továbbadja a tapasztalatait barátainak, rokonainak. Valamint célom a kompetenciám fejlesztése.
Hálásan köszönöm a széleskörű szakmai felkészültséggel történő foglalkozásokat, a tisztításokat és a megerősítéseket, a technikai útmutatókat és ezt az izgalmas 10 alkalmat. Fantasztikus utazás volt (Valamikor pár hónap múlva nézzünk rá újra.)
Szívből ajánlom Renátát!
Ja, s hogy hogy van a szemem azóta? Köszönöm jól! 🙂
Namasté,