Asztrológusként is, magánemberként is lelkes híve vagyok azoknak a módszereknek, amelyek régi beidegződések, nagyon gyakran gyermek- sőt: magzati kori, s nem utolsó sorban: előző életekből származó traumák következményeit képesek oldani. Olyan ember vagyok, aki kiskorától fogva tudatosan igyekszik élni, s önvizsgálattal, önelemzéssel feltárni saját reflexeinek gyökereit. Sok esetben objektíven és reálisan (újra és újra, saját fejlődési folyamataim nézőpontjából) feldolgoztam ezek jó részét, azonban a különböző módszerekkel végzett oldások során kiderült, hogy a lenyomat akkor is megmaradt, legfeljebb jóval kisebb érzelmi töltéssel. Nagyon sokat segítettek tehát az oldások, s egy-egy nagyobb blokk sikeres felszámolása után jelentősen változott az életem azon a területen, aztán – nemegyszer meglepetésemre – láncreakció-szerűen más, kapcsolódó területeken is. Személyes élményeim nyomán rendszeresen ajánlom az oldást mindenkinek, akinek a horoszkópjában nagyobb blokkok látszanak, amelyekkel aligha tud egyedül boldogulni az illető, s más módszerekkel (pl. pszichoterápiával) éveket kellene esetleg eltöltenie ahhoz, hogy stabil eredményt érjenek el.

Az 1990-es évek közepétől elterjedt a kineziológia az oldásos módszerek egyikeként, s ezt volt alkalmam elég jól megismerni – páciensként. A 2000-es években aztán összetalálkoztam az SVT-vel is, amit ugyancsak kipróbáltam, azzal együtt, hogy ideológiájának és fogalmi rendszerének megfogalmazása saját gondolkodásomtól kissé távol áll. Ez azonban nem zavart abban, hogy elfogadjam: attól még ugyanazt a dolgot közelítjük más néven, s kitűnően működhet. Valóban kitűnően működik, s egy újabb oldalról közelíti a személyiséget, mint a kineziológia. Azon kívül: véleményem szerint olyan embereknél lehet nagyon előnyös, akiknél a karteszt bizonytalan eredményt ad, vagy valamilyen okból nem is lehet velük ilyen módon dolgozni, hiszen az SVT-nél az inga keresi meg a választ a feltett kérdésekre. Még mindig a másik módszerrel összehasonlítva: a kineziológia – ha csak lehet – az aktuális életben dolgozik, míg az SVT bátran nekivág az előző életek tapasztalatainak és élményeinek, melyek hozadékát én mindennél fontosabbnak tartom, hiszen ezeket aktiválják a különféle jelenségek és események a mostani életünk gyermekkorában (kisebb töredékét pedig folyamatosan a későbbiek során).

Renáta közreműködése a blokkok, jelenségek, problémák oldásában különösen kedves számomra, mert azon túl, hogy empatikus, nem misztifikálja az SVT módszerét. Személy szerint engem lenyűgöz, milyen fáradhatatlanul használja ingáját. Ha a kliens igényli, megnevezi azokat a lényeges pontokat, amelyeknél vélhetőleg az aktuálisan oldott blokk keletkezett. Minden esetben lelkiismeretesen, korrekten levezeti, lezárja az oldásokat, ahogyan azt az előírások megkövetelik, de ezt az eljárást is természetes könnyedséggel végzi. Mentális, s annak következtében keletkezett fizikai problémáim oldásában, megoldásában mindenkor készségesen segített, illetve segít. A legmeglepőbb számomra (eddig legalábbis) az, hogy megoldandó kérdésként (és egyáltalán) szóba sem került pajzsmirigy alulműködésem, mégis úgy néz ki, hogy hamarosan elhagyhatom a nagyon kellemetlen mellékhatású, erre alkalmazott gyógyszer szedését. Ebből az is következik, hogy a pszichés oknak is meg kell szűnnie belátható időn belül. Ez sem volt az oldások közvetlen tárgya, hanem az utak megnyitása engedett teret a gyógyító energiáknak, őszinte örömömre.

J.

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van ilyen segítségre, akkor jelentkezz spirituális tanácsadásomra!