Olvasd szeretettel!

„Volt egy tünet, egy szorítás a bal fülemben, már vagy 3 éve, sőt, tavaly a bal fülem hallása is lecsökkent. Azt sejtettem, hogy valamikor valamit vagy nem hallottam meg, vagy olyat hallottam, amit nem kellett volna.

A tanfolyam után, ahogy lefeküdtem, elkezdtem befelé figyelni, a gondolatok se jöttek már, amikor megkérdeztem a bal fülemtől, hogy mi van benne, az jött, hogy nem mi, hanem ki van benne. Akkor megkérdeztem, hogy ki van benne? A válasz: ANYÁM.

Volt egy történem anyám elmeséléséből, miszerint anyám úgy született, hogy az anyja megesett lány lett, azaz a férfi nem vállalta, az anyját és a megszületett gyermeket. A belső utazásaimból tudom, hogy közvetlen ez életem előtt, az a férfi én voltam. Tegnap este összeállt a kép, szóval valamit nem hallottam meg.

Hagytam, hogy a hipnotikus állapot meg mélyebbre vigyen, és akkor az előző életembe találtam magam az udvaron, ahol kb. 4 éves kislány jött hozzám, akiről egyből tudtam, hogy ő az a kislány, akinek eddig nem hallottam meg a hangját. Oda mentem hozzá, felvettem és azt kérdezte: szeretsz-e? Még jobban megöleltem, és mondtam neki, hogy nagyon szeretem, ezután hazaszaladt, hogy elmondja az anyjának. Majd visszajött, én újra felvettem őt, és figyeltem, mondta, van egy kérése, hogy mondjam meg az édesanyjának is, hogy szeretem őt is, válaszoltam rendben kislányom. A kislányommal a kezemben oda mentem az anyja elé, és mondtam neki, hogy szeretem, és azt kérem tőle, hogy a kislányommal együtt költözzön hozzám és éljünk együtt. Ezzel ez a hipnotikus állapotnak vége lett.

A bal fülem és a számban is a szorítás kilazult, és rendkívül jól éreztem magam. Éreztem, hogy ez az ajándék, ami azonnal megérkezett, a lehetőség, hogy megtehettem azt, amit nem tettem meg, az előző életemben, nem mondtam ki a lányomnak és az anyjának, hogy szeretem őket, most pótoltam, és láss csodát, azonnal kilazult a bal fülem és szám.

Szóval ezt az örömhírt írtam le. Köszönöm.

Szeretettel: János”

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van ilyen segítségre, akkor jelentkezz spirituális tanácsadásomra!