Bemutatkozom

Valószínűleg megoldást keresel valamire a jelenlegi élethelyzetedben, azért kerültél erre az oldalra. Szeretettel köszöntelek, Isten hozott nálam! Dr. Németh Renáta vagyok, spirituális tanácsadó.

Az egyik legfontosabb az életemben a folyamatos önmunka, ezért pontosan tudom, hogy milyen fontos, hogy igazán hozzánk illő segítőt találjunk. Ezért is tartom szükségesnek, hogy alaposabban megismerhess, mielőtt engem választasz kísérődül az Életed egy adott pontján vagy szakaszán.

Nyilván van jelentősége az életrajzi, szakmai tényeknek.

1974-ben születtem Somogy megyében. 14 éves koromtól Budapesten éltem. Szereztem 4 diplomát, ledoktoráltam magyar nyelvészetből, és letettem 3 nyelvvizsgát. 20 éves korom vállalkozóként dolgozom. 9 éven át oktattam a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, innen adjunktusként jöttem el. 2007-től vagyok képesített SVT tanácsadó, 2009-től pedig tanítom is a módszert. 2015-ben alapítottam meg a Forrás Stúdiót, Budapesten, a Déli pályaudvar tőszomszédságában, és a hely azóta is töretlenül működik. A legújabb kezdeményezésem a Spiritualitásról racionálisan előadássorozat és a hozzá kapcsolódó programok fejlesztése a tudatosság kiterjesztése érdekében. Közben folyamatosan tanulok, fejlesztem MAGam szakmailag. Gondolom, ebből kitűnik, hogy folyton újabb kalandokba bocsátkozom, kereső és kutató alkat vagyok. Szeretem beleásni MAGam mindenféle rendszerekbe, kifejezetten törekszem a tanultak integrálására, egy platformra hozására.

A spiritualitással 13 éves korom óta foglalkozom rendszerezett formában,

amikor is önállóan beiratkoztam hittanra. Az elmúlt bő 3 évtized alatt számos módszert kipróbáltam. Előszeretettel jártam kóklerekhez – már bocsánat ? -, hogy rájöjjek, hogy mivel hozzák függőségbe az embereket.
Felsorolom Számodra az általam megismert és nagyrabecsült módszereket, eszközöket, technikákat és megközelítéseket, hogy lásd, milyen intenzitásról beszélek a keresés-kutatás kapcsán. Ezek közül a módszerek közül néhányat MAGam is megtanultam, és igyekszem folyamatosan fejlődni bennük. Ezeket vastag betűkkel szedtem, hogy lásd, mire számíthatsz nálam.

kineziológia
Access Bars és Access Consciousness
AnaLog technika
asztrológia (nyugati és védikus)
Aura Soma terápia
autogén tréning
Bach-virágterápia

belső utazás
biorezonancia
coaching
családfelállítás
csontkovácsolás
együttműködő kommunikáció (EMK)
enneagram

Feldenkrais-tréning
homeopátia
INPP
jóga
kiropraktika
Mátrix Drops System
Mátrix Mix
Mora terápia

Munay Ki
numerológia
pszichoterápia
pszichogenetikai kronobiológia
QHHT
rajzelemzés
Rebirthing
SMR System

Spirituális Újjáépítés
Spirituális Választechnika
Tarot
Theta Healing
transzperszonális pszichológia
Új Medicina
Voll-diagnosztika

Ami a magánéletemet illeti, házasságban élek,

a férjemmel szakmailag és emberileg is mindenben támogatjuk egymást. Mindketten úgy érezzük, hogy különleges kapcsolat és család a miénk, és ezért végtelenül hálásak is vagyunk. 2009-ben érkezett meg hozzánk csodálatos kisfiunk, Marci. Jelenleg Mátraszentimrén élünk, 800 méter magasan.

Blogposztjaimban időnként a családi történeteinkről is írok, nyilvános Facebook-profilomban pedig számos képet láthatsz családi kalandjainkról.

Hivatás és küldetés

A „Nagy Keresés”-nek a húszas éveim elején kezdtem neki. Három indítékom volt:

  1. furcsa belgyógyászati tüneteim voltak, amikkel az orvosok nem tudtak mit kezdeni;
  2. nem értettem, hogy bizonyos emberi kapcsolataimban mi történik velünk;
  3. a vallás adta keretekben nem találtam az Élet értelmét és belső rendjét, pedig mélyen a szívemben biztos voltam benne, hogy van ilyen

Ezen az úton lassan rájöttem, hogy számomra az a legfontosabb, hogy a spiritualitásban megtaláltam egy olyan keretrendszert, életszemléletet, tudományos kifejezéssel élve: paradigmát, amelyben értelmesen és jól, napról napra egyre jobban tudom élni az életemet.

Hiszem, hogy a spirituális paradigma értelmesebb, tudatosabb, ezért élhetőbb és hatékonyabb életet tesz lehetővé azok számára, akik hajlandóak a kezükbe venni az életüket. Hiszem, hogy egyre többen vagyunk képesek egyre nagyobb felelősséget vállalni MAGunkért és szűkebb-tágabb környezetünkért. Személyes meggyőződésem és mindennapi életem vezérelve az, hogy a spiritualitás nem különleges alkalmakra való, hanem a mindennapjainkban is örömteli módon élhető. Hiszem, hogy az életet nem egyszerűen tudatosan, hanem cél-tudatosan érdemes élni.

Ezért a küldetésem az, hogy minél több arra nyitott embernek mutassam és tanítsam meg a spirituális paradigma, a spirituális életszemlélet és életvitel alapjait. Ennek okán hoztam létre a Spiritualitásról racionálisan programsorozatot, ebben a szellemben tanítom az SVT-t, és ez a keretrendszert használva foglalkozom a klienseimmel.

Célom, hogy segítsek ebben a másfajta keretrendszerben megtanítsam Neked is, hogy hogyan teremted az életed, és hogy hogyan tudsz mást teremteni, mint amit eddig teremtettél. Hogy hogyan bontakozhatsz ki Te is ugyanúgy, ahogy egy szem makkból egy hatalmas tölgyfa, miközben elvégzed a vállalt szolgálatodat a SZELLEM FényMunkásaként.

Köszönöm, hogy érdeklődsz irántam és küldetésem iránt, és időt szántál az alaposabb megismerésemre. Bízom benne, hogy az útjaink valahol keresztezik egymást – vagy akár egy darabon együtt is haladnak ?

Dr. Németh Renáta

Spirituális tanácsadó

A Spiritualitásól racionálisan estek háziasszonya

Jelentkezés spirituális tanácsadásra

Dr. Németh Renáta