Elkezdtük Renátával a közös munkát, és nagyon hamar jöttek a változások az életemben, és a családunk életében is. Tagadhatatlan és lényegi változások következtek. Ahogy haladok az úton, újabb helyzetek érkeznek, és már tudom milyen az, amikor nem kell hónapokat / éveket gondolkodni / próbálkozni, hanem megnézzük miről szól, és a háttérben futó hibákat, traumákat megszüntetjük.
A helyzetek felismerése, az okok pontos kiderítése, és így a megfelelő megoldás alkalmazása páratlan lehetőség. Renáta ebben a folyamatban kísér. Nekem nagyon hasznos, hogy nem pátyolgatás történik, hanem őszinte, lényegretörő feltárás. Ez néha fájdalmas, és néha ösztönösen fordulnék más irányba, de Renáta irányban tart, és ettől nagyon hatékony. Számomra lényeges, hogy nem beszélünk mellé, nem “futunk tiszteletköröket”, nem pazaroljuk egymás értékes idejét. Nekem azt adta/adja, hogy szuper sebességgel “száguldok” a valódi önmagam felé, ahol az élet egyre természetesebb, könnyebb és boldogabb, ez a munkánk lényege.

Sok helyen jártam, de itt nem próbáltak semmit eladni nekem. Renáta tapasztalt, sokat látott, és nagyon átfogó tudással bír. Ezt a tudást és tapasztalatot bőséggel kínálja a hozzá fordulóknak, akik nyitottak rá. Itt nem akar senki megjavítani, meggyógyítani, itt rálátást és megoldókulcsot kapsz az életed helyzeteire, és megtapasztalhatod a változásokat, amiket gyakorlatilag te hozol létre a kapott kísérettel.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a Renátával való közös munkát, aki haladni szeretne az útján. Aki elakadt, nem csak válaszokat, hanem megoldásokat keres, aki valamiért nem elégedett az élete menetével, bármilyen területen.

Nem ajánlom azoknak, akik nem nyitottak a tiszta igazságra, akik nem akarnak változni, akik nem akarnak szembenézni fájdalmas dolgokkal, akik magukon kívül érzik az okokat az életük történéseinek a hátterében.

Mióta együtt dolgozunk, tisztábban látom önmagam, sokat haladtam az önismeret kalandos útján; változott a kapcsolatom a gyerekeimmel, akiket most még jobban ismerek (ez korábban is harmonikus volt, nem is gondoltam, hogy lehet meg jobb); változott a kommunikációm a férjemmel; a traumák feldolgozásával békésebb, elfogadóbb, harmonikusabb a viszonyulásom a külvilághoz.
Mióta együtt dolgozunk, új távlatok, lehetőségek nyíltak meg előttem szakmai téren, amik meghatározóak a jövőm szempontjából. Gyakorlatilag szakmailag a korábbi tapogatódzást felváltotta a konkrét irányba haladás, AZ ÚT megtalálása, ami igazán ÉN MAGam vagyok.

Szőnyi Orsolya

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van ilyen segítségre, akkor jelentkezz spirituális tanácsadásomra!