Amikor csak azt tudtad, hogy változtatni akarsz? Olvasd el Szandra történetét velem és az SVT-vel kapcsolatban. Engem ezek a visszajelzések inspirálnak, hogy folyamatosan fejlesszem MAGam, hogy egyre jobban tudjak segíteni a változásban azoknak, akik eltökélten mást akarnak 🙂

Én 2014 nyarán kezdtem Rencsivel dolgozni. Igazán mélyponton voltam, ugyanis már Hollandiában éltem és dolgoztam, de nem volt elég pénzem ahhoz, hogy egyedül fizessek egy albérletet (2 havi kaució + 1 havi lakbér), plusz bútorokat vegyek, a barátommal azonban elváltak útjaink, és külön akartam költözni.

Ekkor volt az első tisztításom. Ezután csoda történt. Édesanyám hirtelen kapott vissza pénzt a hitelünkből, és tudott nekem anyagilag segíteni, hogy el tudjak költözni. Majd rá egy hétre a volt szomszédasszonyom mondta, hogy ő eladja a házát, és bármilyen bútort ingyen elvihetek ?Ekkor igazán hálás voltam.

Majd kellett egy laptop, és ekkor anyu nővére felhívott, hogy van neki egy, amit nem használ, és nekem adja ?.
Innentől kezdve nem volt kérdéses, hogy az SVT meg tudja változtatni az életem.

Ezután kezdtünk Renivel komolyabban dolgozni. Tisztítottunk rengeteget, párkapcsolatra, mert nem tudtam bízni igazán senkiben (főleg az édesapám miatt, akitől sosem kaptam támogatást, mindig csak elvett tőlünk).

Ezután megismerkedtem a mostani párommal (egy holland férfivel). Majd tisztítottunk az anyagiakra, mert hiába vágytam több pénzre, a tudatalattim veszélyesnek tartotta a sok bevételt. 3x tisztítottunk erre, és minden alkalom után emelték a fizetésem és előléptettek a munkahelyemen.

Nemsokára vettünk egy gyönyörű nagy családi házat Hollandiában. Született egy csodálatos, okos és egészséges gyermekünk. A következő projektünk az volt, hogy Magyarországon vegyük meg azt a házat, amiben édesanyám él, mert az ingatlan még mindig az egész család nevén volt. 2018 nyarán ez is sikerült!

Ezen kívül persze voltak meg tisztítások, sőt, mi több, elvégeztem az Alap és Haladó SVT-tanfolyamot, és folyamatosan használom az SVT-t!

Az SVT nemcsak a Felső Énnel való munka, hanem komoly munka saját magaddal. Mivel sokkal jobban megérted, hogy mi miért történik az életedben, könnyebben teszel bele munkát, hogy te magad megváltozz, és változtass a szokásaidon is.

Köszönöm szépen a rengeteg pozitív változást!

Szandra

Ha úgy érzed, hogy Neked is szükséged van ilyen segítségre, akkor jelentkezz spirituális tanácsadásomra!