Kezdőlap2021-11-12T19:02:07+02:00

Blogajánló

Itt tudsz jelentkezni

2022. január 1. után tudsz jelentkezni a közös munkára.

Rólam mondták

Nagyon különleges, nem mindennapi élmény volt. Egy belső utazás, ahol ismét végigjárhattam életem jelentős állomásait. Renáta értő figyelemmel tette fel a lényegre tapintó kérdéseit. Meglepődtem azon, hogy egy eddig ismeretlen személy milyen rutinosan, mekkora empátiával képes a legfontosabb mozzanatokat kiemelni. Szerintem bő másfél óra alatt többet megtudott rólam és a problémámról, mint a hozzám legközelebb álló személyek. Nagyon hálás vagyok a segíteni akarásáért, figyelméért, érdeklődéséért.

Zsuzsi

Renáta a foglalkozás alkalmával legalább 2 órát szánt rám, és nagyon alaposan felkészülve az adott témára, több oldalról is megvizsgálta az általam feltárt élethelyzetet. Részletesen és lényegre törően elmagyarázta a probléma körülményeit és a lehetséges megoldásokat. Többféle szempontból vizsgálta a dolgokat, és hasznos tanácsokkal látott el. A vele való közös munka igazán építő jellegű, mert önmagunk megsegítésére sarkall, minden támogatást megadva hozzá. Bárkinek nyugodt szívvel merem ajánlani Renátát, aki az SVT-n túl még jobb terápiás szolgáltatást szeretne. A környezet is kulturált volt, és a beszélgetés oldott hangulatban telt. Mindent összevetve nagyon meg vagyok elégedve Renátával, és köszönöm neki a segítséget.

Szili Szabolcs

Kedves, jól képzett, érthetően beszélő tanácsadó. Renáta azonnali segítséget adott nekem a múltam megértéséhez, és a jövőm építésben. Energikusabb és pozitívabb vagyok azóta, jobban átlátom a dolgaimat, végre tudom, merre kell mennem.

Zita

Korábban nem ismertem ezt a módszert, se a Renátát, így elvárások nélkül érkeztem. Most azonban nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, hiszen a jelenlegi problémák láthatatlan gyökereire bukkantam, ami felszabadító érzés, és valódi megkönnyebbülést adott. Renáta kedves volt és segítőkész, sok útmutatással, tanáccsal látott el, ami nagyon jó, ha az ember nem látja a fától az erdőt. 🙂

Éva

Ha egy szóval kellene jellemeznem a tanácsadást, amelyben részem lehetett, azt mondanám, fantasztikus volt. Két szóval: fantasztikusan jó volt. Nagyon jó érzéssel, ‘megtisztulva’ indultam haza a végén, ezúton is köszönöm Renátának a velem való munkát és a ‘házi feladatokat” is. Renáta rendkívül pozitív kisugárzású személyiség, empatikus, látszik rajta, hogy szereti, amivel foglalkozik, és az is, hogy nagyon jól érti azt. Mind Renátát, mind az SVT módszerét szívből ajánlom másoknak is.

Hanusz Györgyi

Nagyon köszönöm dr. Németh Renátának az alapos és figyelemre méltó munkáját. Életközepi válságomat sikerült általa az STV-vel feltérképezni. Nagyon sokat segített olyan nézőpontból látni a helyzetem, amellyel tudtam tovább önmagamon dolgozni. Ehhez nagyon sok különféle segítséget kaptam. Elgondolkodtatott a munkámra, magánéletemre és egyéb területeimre vonatkozólag. Renáta életvezetési – Coach- technikákat alkalmazva szélesítette ki nézőpontomat az életemre vonatkozólag. Egyik fontos lépcsője volt a 2 órás beszélgetés annak, hogy azóta kiegyensúlyozottan látom az életem és tudok figyelni arra, hogy ne billenjek ki nagyon szélsőségesen az életemben. Köszönöm!

Kónya László

Renáta nagy tudású, profi a szakmájában és az ember élete nyitott könyv előtte. Kívülállóként is csodálatosan rávilágít arra, amiket eddig magunknak se mertünk bevallani. Ellát tanácsokkal, olvasnivalóval és házi feladattal, de ezt szívesen végzi az, aki ellátogat hozzá, mert tudatosítja, hogy a sorsunkért mi vagyunk felelősek. Nincs semmi hókuszpókusz, varázslat, csak a színtiszta valóság, amire Renáta rádöbbent, még ha néha fáj is az igazság. Örülök, hogy megismertem egy másfajta életfelfogást, és ráébredtem, hogy érdemes bátran belevágni olyan új dolgokba, amiktől eddig féltünk.

Éva
Go to Top