Már voltam nálad,
egyszeri alkalommal jövök

Te már ismersz, így tudod, hogyan zajlik a közös munka. Ha úgy találod, hogy az Életed ezen pontján is tudok Neked támogatást nyújtani, újra áramlásba hozni, jelentkezz bátran, várlak szeretettel!
  • A foglalkozás időtartama: kb. 2-2,5 óra
  • Az általad meghatározott magánéleti témá(k)ban
  • A konzultáció díja: 39.000 Ft vagy 120 EUR

  • Üzleti (ingatlan, jogi és céges) ügyekben más díjszabást alkalmazok

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni

Űrlapittleszmajd

Kliensélmények

Korábban nem ismertem ezt a módszert, se a Renátát, így elvárások nélkül érkeztem. Most azonban nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, hiszen a jelenlegi problémák láthatatlan gyökereire bukkantam, ami felszabadító érzés, és valódi megkönnyebbülést adott. Renáta kedves volt és segítőkész, sok útmutatással, tanáccsal látott el, ami nagyon jó, ha az ember nem látja a fától az erdőt. ?

Éva
Nagyon különleges, nem mindennapi élmény volt. Egy belső utazás, ahol ismét végigjárhattam életem jelentős állomásait. Renáta értő figyelemmel tette fel a lényegre tapintó kérdéseit. Meglepődtem azon, hogy egy eddig ismeretlen személy milyen rutinosan, mekkora empátiával képes a legfontosabb mozzanatokat kiemelni. Szerintem bő másfél óra alatt többet megtudott rólam és a problémámról, mint a hozzám legközelebb álló személyek. Nagyon hálás vagyok a segíteni akarásáért, figyelméért, érdeklődéséért.
Zsuzsi
Kedves, jól képzett, érthetően beszélő tanácsadó. Renáta azonnali segítséget adott nekem a múltam megértéséhez, és a jövőm építésben. Energikusabb és pozitívabb vagyok azóta, jobban átlátom a dolgaimat, végre tudom, merre kell mennem.
Zita
Kicsit több, mint 1 éve ismerem Renátát, és ez alatt az idő alatt elég sokat dolgoztunk együtt. Ami nagyon tetszik benne, hogy természetes és gyakorlatias. Jók a megérzései, velem kapcsolatban szinte mindig „beletalál” a dolgok sűrűjébe. Közös munkálkodásunk nyomán rengeteg dolog változott az életemben, köztük olyanok is, amikre már évtizedek óta vártam.
Kissné Andrasek Luca - Balatonszárszó

Szívből ajánlom Renátát mindazoknak, akik kiváló spirituális tanácsadót keresnek. Renáta hatékony segítséget tud nyújtani a változtatni és fejlődni vágyók számára. Hiteles, tapasztalt, profi segítő, aki valóban ért az emberekhez. Az SVT mellett egyéb módszerekben is jártas, amelyek még eredményesebbé és érdekesebbé teszik a tanácsadást. Kedves, közvetlen személyiségével végig kellemes hangulatot teremt a beszélgetések során. A kliens megkönnyebbülve és feltöltődve távozhat egy ilyen alkalom után. Hálásan köszönöm mindazt, amit a tanácsadások során kaptam és megtapasztalhatom a bennem elindult változások hatásait. 🙂 Szeretettel, Andi

Andi
Ha egy szóval kellene jellemeznem a tanácsadást, amelyben részem lehetett, azt mondanám, fantasztikus volt. Két szóval: fantasztikusan jó volt. Nagyon jó érzéssel, ‘megtisztulva’ indultam haza a végén, ezúton is köszönöm Renátának a velem való munkát és a ‘házi feladatokat” is. Renáta rendkívül pozitív kisugárzású személyiség, empatikus, látszik rajta, hogy szereti, amivel foglalkozik, és az is, hogy nagyon jól érti azt. Mind Renátát, mind az SVT módszerét szívből ajánlom másoknak is.
Hanusz Györgyi

Ismerj meg jobban!

Szeretettel köszöntelek, Isten hozott nálam! Dr. Németh Renáta vagyok, spirituális tanácsadó.

Jelentkezés spirituális tanácsadásra

Dr. Németh Renáta