Válassz az alábbi csomagok közül

Életút önismereti konzultáció

 • 1 órás foglalkozás, amelyről felvétel készül
 • A foglalkozás díja 27.000 Ft
 • Ez az alapfeltétele annak, hogy az oldásokba belekezdjünk

Komplex spirituális konzultáció

 • 2,5 órás foglalkozás, benne 1 órás Életút konzultáció 27.000 Ft értékben
 • és 1,5 óra oldás, 39.000 Ft értékben
 • A foglalkozás értéke 66.000 Ft, díja mindössze 54.000 Ft

Életút önismereti konzultáció

„A helyemen vagyok? Jó irányba tartok? Miért vagyok itt?”

Amikor hozzám fordulsz, mert elakadtál az utadon, mert nem látod a kiutat, mert nem érzed jól magad ott, ahol most vagy, mert nem érted, mi a dolgod egy kapcsolattal vagy helyzettel, vagy mert döntés előtt állsz, először mindig a fenti nagy kérdésekre keressük meg a választ.

Mert amikor rálátsz arra,

 • hogy milyen élettervvel és küldetéssel érkeztél ide,
 • hogy a jelenlegi életszakaszodban milyen kihívások és tanulnivalók várnak rád,
 • hogy hol tartasz a fejlődésedben,
 • hogy milyen adottságokkal érkeztél és mire van szükséged ahhoz,
 • hogy a legjobb formádban légy,

egyszerre világossá válik sok minden.

Másfél évtizedes tanácsadói praxisom során összeállítottam azt a diagnosztikai eljárást, ami egy kipróbált eszköztárral gyorsan és pontosan ad választ ezekre az alapvető kérdésekre. Amikor először érkezik hozzám egy kliens, mindig ezzel kezdjük a közös munkát, mert bármilyen élethelyzetről vagy problémáról is legyen szó, elképesztő módon megkönnyíti a megértést és a megoldást, ha pontosan látom, hogy kivel van dolgom, és neki mivel van dolga az életében.

Az Életút önismereti konzultáció során az általam összeállított metodika komplexen, több módszert alkalmazva tárja fel előtted azokat az alapvető információkat Rólad, amelyek segítségedre lehetnek az utadon, megadva Neked a szabadságot, hogy ezt követően velem, más segítővel vagy akár egyedül haladj tovább egy sikeres, boldog és önazonos élet felé.

Az elemzésem

 • rálátást ad arra, hogy minek kéne lennie az életedben, és mi van most ténylegesen,
 • betekintést ad a tantervbe, amit a leszületésed előtt MAGadnak összeállítottál,
 • és megmutatja, hogy hol tartasz jelenleg az inkarnációs tervedben.

Mi történik a konzultáción?

 • A születési dátumodból kiindulva egyfajta numerológiai elemzéssel feltárjuk az életfeladatodat, az életszakaszaid fő feladatát, az éppen zajló ún. szemeszteréved kihívásait, és végigvesszük ezek összefüggéseit és aktualitásait. Itt már kezdenek is kirajzolódni a fő megoldandóid.
 • Ezután feltárjuk, hogy a feladatodhoz milyen felszereltséged van, azaz, hogy milyen fizikai, érzelmi és mentális működés jellemez, milyen szükségleteid vannak, és miben érzed magad a legjobban. Ehhez a kronobiológia módszerét használjuk, amely a bioritmusodon alapul. A kronobiológiai kontúrjaid megadják az alapvető tudattalan működésmódjaidat, avagy a jellemző belső archetípusaidat is. Megérted, hogy a mindannyiunkban ott élő Hősből, Belső gyermekből, Bölcsből, istenekből és istennőkből melyikkel van dolgod, melyeket munkáltad ki annyira, hogy segítségedre legyenek, és melyeket kell meggyógyítanod most ahhoz, hogy tovább haladhass.

 • Az Életút-elemzés végén megnézzük, hogy milyen utat jártál be eddig – és milyen útszakasz előtt állsz most, ebben az inkarnációdban a tudatosságodat tekintve. A Tarot nagy arkánumaival segítek, hogy az elméd és a szíved is megértse, merre visz az utad tovább.
 • A zoom konzultáció 1 órás, és annak érdekében, hogy ezt a rendkívüli információmennyiséget nyugodtan fel tudd dolgozni, felvétel készül róla, amelyet bármikor újra nézhetsz és kijegyzetelhetsz.

Ha szeretnéd

 • megérteni az életed,
 • rálátni az összefüggésekre az eddigi események között,
 • megbizonyosodni arról, hogy a MAGad által meghatározott menetrend szerint haladsz,
 • és bőséges támpontokat kapni önMAGad kibontakoztatásához,

akkor szeretettel várlak online konzultációmon!

Komplex spirituális konzultáció

Mindannyian kész tervekkel és belső bölcsességgel érkezünk az életbe, de a negatív tapasztalatok, érzelmi sérüléseink miatt védekezésből mind letérünk kisebb-nagyobb mértékben az utunkról, és elhallgattatjuk a belső hangunkat. A tanácsadás során visszamegyünk azokhoz az elágazásokhoz, ahol ez történt, segítek, hogy kijavíthasd, szeretetben integrálhasd a tapasztalataidat, és visszakerülj a saját utadra, rátalálj önMAGadra, és a visszanyert, felszabadított belső erőddel önállóan teremthesd tovább az életed!

Szeretnéd tudni pontosan hogyan történik mindez a 2,5 órás komplex spirituális tanácsadás során?

Itt megtalálod, mi mindent fogsz megtudni és megérteni magadról és az életedről a komplex spirituális tanácsadás első órájában, az életút-tanácsadás során. A továbbiakban pedig elmondom, mi fog történni a konzultáció másik felében.

Dolgozni fogunk az életed átalakításán. Már most a rendelkezésedre áll minden, amire ehhez szükséged van: a Felső Énes vezettetésed, a belső iránytűd, a tapasztalataid és tudásod, a képességeid. De több, mint valószínű, hogy ezek közül néhányhoz most nem férsz hozzá teljesen, különböző tudatalatti blokkok miatt, ezért érezheted magad bizonytalannak, elveszettnek, tehetetlennek vagy frusztráltnak. Itt jövök a képbe én. Spirituális Választechnikával és AnaLog módszerrel megkeressük, honnan erednek az elakadásaid, és közösen kioldjuk, majd átalakítjuk a tudattalanodban tárolt korlátozó hiedelmeket, meggyőződéseket, megszokásokat, amik a nehézségeidet okozzák.

 • Az SVT energetikai tisztítás, minden erőfeszítés nélkül történik meg az oldás, elképesztően gyorsan és hatékonyan, mintegy válaszul a kérésünkre, az imánkra. Egy ingával és ingatáblákkal dolgozom, a tisztításokat a te Felső Éned végzi el a tudatalattidban. Ha szükséges, egy kiegészítő módszerrel, a családfa tisztítással arról is gondoskodunk, hogy letehesd azokat az örökölt generációs mintákat, amik akadályozni tudják a változást a jelenedben.
 • Az AnaLog módszerben már aktívabb szerep vár rád, az emlékeid felidézve és a saját fantáziáddal gondolatban átalakítva igazán meseszerűen tapasztalhatod meg az érzelmek szintjén, élményszerűen is, hogy milyen szabadabban, boldogabban, önazonosabban élni.
 • Végül a tanácsadás befejező részeként segítségül hívjuk a Bach-virágesszenciák leírásait és a Ji King tanácsait, hogy a tudatos értelmeddel is befogadható, megfogadható útmutatásokkal engedjelek haza. Ez biztosítja, az oldások hatása tartós legyen, hogy a gondolkodásod és a viselkedésed is átalakuljon, azok nyomán pedig a kapcsolataid, a körülményeid, és végső soron az életed.

Vélemények

„Mások megismerésének első lépcsőfoka az önismeret. Megérteni az embereket csak a szívünkkel lehet, ugyanazzal a szívvel, amelybe magunkat már befogadtuk.”

(Tatiosz)

„Nagyon hasznosnak találtam a foglalkozást, mert rengeteg mindent megértettem önmagammal kapcsolatosan. Azóta nem is másképp, hanem jobban látom magam, illetve azt is jobban látom, hogy mikre érdemes odafigyelnem önfejlesztés céljából. Reni emlékeztetett a valódi énem milyenségére, és ez megváltoztatta a hozzáállásomat a bennem rejlő lehetőségek terén. Így tisztábban látom, mely részeimet szeretném visszanyerni/előhívni, ahhoz hogy elérjem mindazt, amit szeretnék, a hozzám való leghűbb módon. Emellett fontos támpontokat kaptam a folytatáshoz, hogy merre és hogyan tervezzek a jövőben. Azoknak ajánlom ezt a foglalkozást, akik szeretnének jobban megismerkedni önmagukkal, és ezáltal többet adni, többet szeretni, többet élni.”
Seguí-Fábián Eszter

„Szeretettel ajánlom Reni önismereti konzultációját mindenkinek, aki szeretne átfogóbb képet kapni saját magáról, az erősségeiről, a feladatairól és annak az útnak az állomásairól, amelyet ebben az inkarnációban jár. Sokat segített a konzultáció abban, hogy megértsem az életem különböző történéseit, meglássam az összefüggéseket az inkarnációs tervem és a megtörtént események között és hogy felismerésre jussak a ‘miértekkel’ kapcsolatban.
Köszönöm szépen a különleges nézőpontokat, amelyekből ‘rám világítottál’!”

Barbara Kassay

„Végre megmutatták a használati utasítást önmagamhoz!
Hogyan ideális nekem működnöm, s eddig hogyan működtettem
magam…..
S mint egy munkaköri leírás, hogy mi is igazán a dolgom egyáltalán ebben az életben, s főként a mostani időszakban. S hogy mire vagyok képes, mire vagyok  hivatva!
Voltam már sok helyen, asztrológusnál, numerológusnál…. stb…. Azt gondoltam, nem tudok meg sok újat. Pedig de. Szuper volt! ?
S mindezt olyan tálalásban kaptam, ami számomra érthető és befogadható volt.
Nagyon jó élmény volt, s persze nagyon hasznos is.
Nagyon köszönöm a lehetőséget! ?
Kmet Klára

„A ma reggeli spirituális sors- és karakter elemzés utáni „azannyát” érzés még mindig átjárja minden sejtemet.
Izgatott kíváncsisággal érkeztem erre a belső utazásra, ahol egyrészt eddigi életem sorsdöntő állomásait, jelenlegi élethelyzetem megértését és az előttem álló lehetőségek
kibontakozásának módjait láttam / hallottam / tapasztaltam.
Felszabadító volt számomra ez a konzultáció. Úgy érzem, ismét felszáradt a pára a rajtam lévő szemüvegen és újra élesen láthatok távolabbra is.
Meglátásokon túl tippeket, az SVT tanfolyamon pedig eszközöket is kaptam a jövőm alakításához. Hála érte!
Beleérző képességed, tudásod, energikusságod, rutinod, józanságod, kedvességed és segítőkészséged különleges, nemmindennapi. Fájdalom nélkül „szúrsz” oda, ahova kell.
A konzultáció és az SVT tanfolyam minden pillanatát élvez(t)em.
Szívből ajánlom minden önismereti úton járó embertársamnak a Veled való konzultációkat, tanfolyamokat, beszélgetéseket, előadásokat…mindent, amit energiáiddal képviselsz!
Nagyon hálás vagyok, amiért része lehetek ennek az energiaáramlásnak!
Köszönöm, Reni!”

Kecskeméti Dorottya