Először jövök

Amikor először találkozom Veled, az egy különleges alkalom. Számomra mindenképpen, hisz megtisztelsz a bizalmaddal, hogy tanácsot és segítséget kérj tőlem az Életed egy adott pontján. Bízom benne, hogy Számodra is különleges lesz az együtt töltött idő.

Mit kaphatsz meg tőlem?

 • Sorsfeladat meghatározása
 • Sorsforgatókönyv áttekintése
 • Csakraműködés elemzése
 • Személyiségtipológia
 • Energetikai alaptisztítás
 • Tudatalatti blokkok oldása
 • A tudatos elme átalakítása
 • Javaslatok az áthangolódásr
 • Üzenet a Felső Énedtől

A foglalkozás teljes értékű, ezért nincs visszarendelés, vagy kötelező folytatás. Ha kéred, természetesen elmondom, hogy merre látom Számodra a továbblépést, és szívesen adok egy következő időpontot is.

Hogyan zajlik velem a munka?

Miután kitöltöd a jelentkezési űrlapot,

adok Számodra néhány időpontjavaslatot. Ha egyik sem alkalmas, akkor természetesen keresünk egy megfelelő alkalmat. Ekkor egyeztetjük azt a fórumot is, ahol dolgozni fogunk.

Meg foglak kérni, hogy a találkozásunkra felkészülten érkezz.

 • Nagyon fontos, hogy a MAGad számára megfogalmazd, hogy mi a célod a tanácsadással, és hogy ezt nekem is el tudd mondani.
 • Kérlek, hogy a tanácsadás idejére keress egy nyugodt, lehetőleg zárt helyet, és tegyél félre minden más dolgot.
 • Kérlek, hogy a tanácsadás előtt utald át a tanácsadás díját.

A tanácsadás előtt

•  én „felkészülök Belőled”,
•  és küldök az előző nap egy emlékeztetőt

A tanácsadás elején

•  felkészítelek a Felső Éneddel való együttmunkálkodásra. Ez számos kötelező tisztítás elvégzését jelenti, amik ahhoz szükségesek, hogy tisztán és hatékonyan dolgozzunk.
•  tisztázzuk, hogy mit fogunk közösen csinálni.
•  A foglalkozásról kérésedre felvételt is készítek, hogy ne a körmölésre kelljen koncentrálnod.

A közös munka során

Az ügyeddel kapcsolatban kérdéseket fogalmazunk meg, az SVT algoritmusát követve, ugyanakkor tág teret hagyva a kreativitásnak. Ahhoz, hogy mély megértéshez juss arról, hogy hogyan – és főképp: miért kerültél a jelenlegi, általad problémásnak tekintett élethelyzetbe, különböző módszereket alkalmazok.

Tapasztald meg Te is a spirituális konzultáció felszabadító hatását! Tedd le egyszerre a hátadon hurcolt csomagot, ahelyett, hogy egyenként vizsgálgatnád a benne rejtőző sok limlomot!

Űrlapittleszmajd

Kliensélmények

Korábban nem ismertem ezt a módszert, se a Renátát, így elvárások nélkül érkeztem. Most azonban nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek, hiszen a jelenlegi problémák láthatatlan gyökereire bukkantam, ami felszabadító érzés, és valódi megkönnyebbülést adott. Renáta kedves volt és segítőkész, sok útmutatással, tanáccsal látott el, ami nagyon jó, ha az ember nem látja a fától az erdőt. ?

Éva
Nagyon különleges, nem mindennapi élmény volt. Egy belső utazás, ahol ismét végigjárhattam életem jelentős állomásait. Renáta értő figyelemmel tette fel a lényegre tapintó kérdéseit. Meglepődtem azon, hogy egy eddig ismeretlen személy milyen rutinosan, mekkora empátiával képes a legfontosabb mozzanatokat kiemelni. Szerintem bő másfél óra alatt többet megtudott rólam és a problémámról, mint a hozzám legközelebb álló személyek. Nagyon hálás vagyok a segíteni akarásáért, figyelméért, érdeklődéséért.
Zsuzsi
Kedves, jól képzett, érthetően beszélő tanácsadó. Renáta azonnali segítséget adott nekem a múltam megértéséhez, és a jövőm építésben. Energikusabb és pozitívabb vagyok azóta, jobban átlátom a dolgaimat, végre tudom, merre kell mennem.
Zita
Kicsit több, mint 1 éve ismerem Renátát, és ez alatt az idő alatt elég sokat dolgoztunk együtt. Ami nagyon tetszik benne, hogy természetes és gyakorlatias. Jók a megérzései, velem kapcsolatban szinte mindig „beletalál” a dolgok sűrűjébe. Közös munkálkodásunk nyomán rengeteg dolog változott az életemben, köztük olyanok is, amikre már évtizedek óta vártam.
Kissné Andrasek Luca - Balatonszárszó

Szívből ajánlom Renátát mindazoknak, akik kiváló spirituális tanácsadót keresnek. Renáta hatékony segítséget tud nyújtani a változtatni és fejlődni vágyók számára. Hiteles, tapasztalt, profi segítő, aki valóban ért az emberekhez. Az SVT mellett egyéb módszerekben is jártas, amelyek még eredményesebbé és érdekesebbé teszik a tanácsadást. Kedves, közvetlen személyiségével végig kellemes hangulatot teremt a beszélgetések során. A kliens megkönnyebbülve és feltöltődve távozhat egy ilyen alkalom után. Hálásan köszönöm mindazt, amit a tanácsadások során kaptam és megtapasztalhatom a bennem elindult változások hatásait. 🙂 Szeretettel, Andi

Andi
Ha egy szóval kellene jellemeznem a tanácsadást, amelyben részem lehetett, azt mondanám, fantasztikus volt. Két szóval: fantasztikusan jó volt. Nagyon jó érzéssel, ‘megtisztulva’ indultam haza a végén, ezúton is köszönöm Renátának a velem való munkát és a ‘házi feladatokat” is. Renáta rendkívül pozitív kisugárzású személyiség, empatikus, látszik rajta, hogy szereti, amivel foglalkozik, és az is, hogy nagyon jól érti azt. Mind Renátát, mind az SVT módszerét szívből ajánlom másoknak is.
Hanusz Györgyi

Ismerj meg jobban!

Szeretettel köszöntelek, Isten hozott nálam! Dr. Németh Renáta vagyok, spirituális tanácsadó.

Jelentkezés spirituális tanácsadásra

Dr. Németh Renáta